Aktuality

Josefovské louky

V úterý 22. 9. 2020 jedeme na výlet na Josefovské louky.

Odjez: 7:30 - 7:45 z Nový HK, točna trolejbusu - u kostela

Odjezd z Josefovských luk: kolem 11:30

Příjezd do HK: 12:00 - 12:30 

Cena: 40,- Kč/dítě

Rozloučení s předškoláky

V pondělí 29. června proběhne rituální rozloučení všech předškoláků.

Akce proběhne podobně, jako v loňském roce, kdy jsme s dětmi ve školce i přespali. Bližší informace domluvíme osobně a dle možností, co se počasí týče.

Divadlo Drak

Ve čtvrtek 11. června půjde celá školka na divadelní představení: ,,A na noze pevnina". Více informací naleznete zde: https://draktheatre.cz/repertoar/a-na-noze-pevnina/

Cena za dítě: 60 Kč.

Začátek představení: v 10:00.

Sraz: do 8:30 ve školce.

Akce: UKLIĎME ČESKO

Jarní akce Ukliďme Česko se bohužel nemohla v původním termínu uskutečnit, ale současná situace nám to už umožňuje. Proto jsme dohodli nový termín úklidu, a to v pátek 5. června. Začneme v 9.00 v zázemí LMŠ, kde si řekneme trasu.

Kdo budete mít čas, chuť a zájem pohrabat se s námi v odpadcích, budeme moc rádi, když dorazíte. Je samozřejmě i možnost se přidat na chvilku, kdykoliv během dne. Budeme rádi za každého z vás. 

Vzdělávací akce

Aromaterapie pro děti při nachlazení

Spolek rodičů LMŠ Na větvi Vás srdečně zve na workshop: AROMATERAPIE PRO DĚTI PŘI NACHLAZENÍ. Více informací naleznete na letáku. Případné dotazy pište na mail: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

 

JAK VYCHOVÁVAT KLUKY A NEZBLÁZNIT SE

Spolek rodičů LMŠ Na větvi Vás srdečně zve na seminář: JAK VYCHOVÁVAT KLUKY A NEZBLÁZNIT SE. Více informací naleznete v přiložených souborech.

Plakát

Anotace

Lektorka

 

Kontakty

Lesní mateřská škola Na Větvi
NA VÝSLUNÍ 1697/13, 500 08 Hradec Králové

Kontaktní osoba: Zuzana Koreňová
mob. 737233706

lmsnavetvi@seznam.cz

X